Sæson 2015-2016

Efteråret 2015 var en rigtig travl periode for Køge Bugt Koret. Vi optrådte for Osteoporoseforeningen i Portalen, vi sang dansk på Solrød Bibliotek, tændte juletræ ved Greve Rådhus og sang julen ind på Greve Bibliotek og i Solrød Center. Hver onsdag aften efteråret igennem blev der trænet bravt for at kunne levere den bedst mulige oplevelse for publikum. Det var hårdt arbejde – især for de mange nye ansigter, som var blevet budt velkommen i koret.

På korweekenden i Faxe i oktober blev der arbejdet intensivt med såvel nye som gamle sange. Det havde stor effekt, at Philip var med, så vi var to om at styre tropperne. Det satte også ekstra skub i underholdningen lørdag aften.

Der blev sat et muntert punktum for 2015 med den årlige byvandring i vores hovedstad, hvor vi spredte julestemning med julesange på stationer og i gaderne. Aftenen sluttede med en dejlig julefrokost.

Foran os har vi nu et splinternyt år, og det vil helt sikkert byde på en masse spændende udfordringer. Foreløbig ser vi frem til at møde vores venner fra Coret ved et af årets højdepunkter, nemlig forårskoncerten d. 9. marts i Teaterbygningen i Køge.