Sæson 2014

Efter en fantastisk sommer blev der på en smuk septemberaften taget hul på en ny sæson i Køge Bugt Korets lange historie. Det var med forventning og stor gensynsglæde at de mange sangere indtog festsalen på Strandskolen i Karlslunde.

5 nye piger havde meldt sig under fanerne og var til optagelsesprøve. Alle blev budt velkommen i koret med den obligatoriske prøvetid.

Som sædvanlig venter der koret en masse udfordringer i form af nye, spændende sange og sjove aktiviteter. Vi lægger ud med den traditionelle korweekend, som i år er henlagt til Faxe. I oktober er der planlagt besøg hos vores venskabskor i Jyderup og 1. november skal vi synge til en fødselsdag. December bliver præget af julekoncerter, og mon ikke der igen i år bliver en god julefest med masser af sang og sjov.

Vores årlige forårskoncert sammen med Coret er fastlagt til d. 25. marts i Teaterbygningen i Køge. Det er en begivenhed, vi alle ser frem til og arbejder målrettet hen imod. Vores aktive bestyrelse arbejder seriøst på at få flere engagementer i hus, og vi håber, at Tivolis kordag vil kunne sætte et fornemt punktum for en god sæson 2014/15.